Heroj Čukaričkog koji je srušio Crvenu zvezdu: "Nije to ništa specijalno, moj posao je da dajem golove"

Čukarički je ovog vikenda srušio Crvenu zvezdu sa 2:1, a heroj kluba sa Banovog brda je bio strijelac pobjedničkog gola Sandej Adetunđi.

Malo ko je očekivao da će Čukarički izdržati pritisak te šta više na kraju i slaviti protiv Crvene zvezde, ali oni su to uspjeli te su sa 2:1 savladali aktuelnog šampiona Srbije te je sve to prokomentarisao i strijelac gola vrijednog tri boda Sandej Adetunđi.

“Osjećam se zaista dobro poslije velike pobjede. Bila je ovo izuzetno bitna utakmica za Čukarički, mnogo nam znače tri boda i uopšte način na koji smo stigli do trijumfa. Igrali smo u sjajnoj atmosferi, pred navijačima koji su uglavnom bili naklonjeni protivničkom klubu, ali je takav ambijent i za sve nas bio velika inspiracija. Imao je i Čukarički podršku, mogli ste to da vidite kod naših golova”rekao je Adetunđi te dodao:

“Nisam igrao gotovo četiri mjeseca. Ali, učinili smo sve za pobedu, dali smo poslednji atom snage. Niko nije ni očekivao laku utakmicu protiv ekipe kao što je Crvena zvezda. Zaista su kvalitetni, sa velikim izborom igrača, mnoštvom stranaca, dobrih domaćih prvotimaca. Ali, imamo i mi dobar tim, svako od momaka je dao najbolje u ovom trenutku. Čim sam dobio loptu, imao sam u glavi da želim da šutiram. Čekao sam najpovoljniji momenat, uspio da izgradim poziciju i šutirao, ispalo je najbolje moguće. Nije ti ništa specijalno, moj posao je da dajem golove i da pomognem ekipi”.

Postavi odgovor