Ne daju mu da ide: PSŽ ponudio Mbapeu ugovor vijeka

Prema pisanju španske publikacije “Defensa Central”, Pari Sen Žermen je ponudio Kilijanu Mbapeu najunosniji ugovor u istoriji fudbala.

Kilijanu Mbapeu narednog ljeta ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom te se pominjalo kako bi vihorni francuski ofanzivac mogao već tokom ovog prelaznog roka da napusti klub.

Ipak, Pari Sen Žermen ne odustaje od Mbapea te ga ne žele pustiti ni pod razno zbog čega su mu ponudili ugovor vijeka koji je čak odobren i od samih vlasnika kluba, odnosno i od vlasti Katara.

Kilijan Mbape
Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier

Radi se o takvom ugovoru da bi Mbape produžio saradnju sa Pari Sen Žermenom na narednih deset godina gdje bi tokom tog perioda zaradio nevjerovatnih milijardu evra.

Ukoliko bi Mbape pristao na takav ugovor on bi ispisao istoriju po tom pitanju jer bi kompletna situacija bila presedan u samom fudbalu s obzirom da se ništa slično nikada nije desilo.

Takva ponuda PSŽ-a, to jest katarskih vlasnika kluba samo govori koliko im je Mbape bitan kako u sportskom segmentu sa svojim golovima i asistencijama, tako i u marketinškom smislu, a da li to sve vrijedi tolike novce će samo budućnost pokazati.

Postavi odgovor