Ognjen Vranješ: "Moj motiv da uđem u pregovore sa Partizanom je isključivo sportski i fudbalski"

Ognjen Vranješ je tokom razgovora za “Kurir” progovorio o potencijalnom prelasku u redove beogradskog velikana ekipe Partizana.

Nedavno u medijima pojavila vijest da bi Ognjen Vranješ mogao postati fudbaler Partizana, a sada je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine prokomentarisao kompletnu situaciju.

“Od malena sam učen da kao sportista poštujem svakog protivnika, igrača i klub. Time sam se vodio kroz svoju fudbalsku karijeru. Na terenu sam, za svaki klub čije sam boje branio, uvijek davao sve od sebe, ne štedeći se, znajući da je grb koji nosim na dresu svetinja za navijače koji ga vole. Za Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu riječ. Uvijek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, sa tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz istoriju srpskog i evropskog fudbala“rekao je Vranješ pa dodao:

„Moj motiv da uđem u pregovore sa Partizanom je isključivo sportski i fudbalski. Želim da pomognem klubu da ponovo bude ono što jeste i da, zajedno sa navijačima, vratimo pobjedničke dane u Humsku ulicu. Ne zanimaju me politika, raznorazne struje, spinovanja i igre van terena. Moja jedina želja je da, ako dođem u Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobede i borbu za trofeje. Ništa drugo me ne zanima“.

Postavi odgovor