Mijović: "Prvi meč smo odigrali ispod ozbiljnog nivoa"

Trener Budućnosti Petar Mijović rekao je pred drugi meč polufinalne serije protiv Crvene zvezde Meridianbet da su u prvom meču radili stvari ispod ozbiljnog nivoa.

Beograđani su u prvom meču slavili 93:55, a Mijović je kazao da nisu bili zadovoljni na koji su način odigrali taj duel.

„Vrlo je važno da shvatimo da se u Beogradu desio težak poraz, razlika koja sigurno nikome nije prijatna. Način na koji smo odigrali, način na koji smo odgovorili na Zvezdinu agresiju, na osnovni kvalitet koji oni imaju, sve je to otišlo u pravcu kojim nismo ni najmanje zadovoljni. Međutim, to je na kraju 1:0 u seriji, pobeda od pola koša ili pobeda 38 razlike, sve se to broji 1:0” – rekao je Mijović i dodao:

“Radili smo dosta stvari ispod ozbiljnog nivoa, prevashodno tu mislim na igru u odbrani, na odgovornost prema tranzicionoj odbrani u prvom redu, gdje apsolutno nismo odradili dobar posao u situacijama jedan na jedan u završecima njihovih napada, gdje smo i na bekovskim i unutrašnjim pozicijama gubili ljude kroz situacije jedan na jedan. Oni su to znalački iskoristili, uveli utakmicu u apsolutnu kontrolu i na kraju više nego zasluženo dobili”.

Utakmica je na programu u utorak u 20 časova.

Postavi odgovor