Ivanišević otkrio kada će se Đoković krenuti spremati za US open

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, je u nedavno razgovoru za “Sportske novosti” otkrio kada će se srpski teniser krenuti spremati za US open.

Novak Đoković je nedavno viđen u Dubrovniku kako se odmara sa porodicom te puni baterije za predstojeće izazove te je mnoge zanimalo kada će se krenuti spremati za US open.

Odgovor na to pitanje je dao njegov trener Goran Ivanišević koji je naveo da bi Đoković uskoro treba početi sa fizičkim pripremama nakon čega će se krenuti sa tenisom.

“Bio je u Dubroviniku, na Korčuli. Malo se odmorio, ali sada kreću pripreme za američku turneju. Krajem nedelje počinju pripreme, lagano kreće s kondicijom, a onda i tenis. Ne znam tačno, one nedelje iza, sredinom meseca kreće za Sinsinati” rekao je Ivanišević pa dodatno prokomentarisao novo rivalstvo Đokovića sa Karlosom Alkarazom koji brani titulu na US openu:

“Uvek je motivisan, Grend slem je grend slem. Opet će biti velika borba. Dobro je što se na Vimbldonu, ali i već pre u Parizu, stvorilo jedno rivalstvo dva igrača između kojih je 16 godina razlike. Svaki njihov sljedeći meč će biti još bolji, luđi i gledaniji. Svaka čast svima, ali samo ga jedan igrač može dobiti, a to je Karlos Alkaras”.

Postavi odgovor