Amar Hasić za MeridianSportBH: "Želimo pobjedu, slavlje i dobar početak drugog dijela sezone"

Rukometaš Maglaja Amar Hasić za MeridianSportBH najavio je nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i prvu utakmicu protiv Iskre pred svojim navijačima.

Rukometaši Maglaja i Iskre “ukrstiće koplja” u nastavku sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

“Krenuli smo nekako loše poslije ove pauze. Poraz od dobojske Sloge u KUP-u BiH sigurno je pokazao neke mane našeg tima na kojima moramo raditi i čini mi se da nam je to odmah evo prije zvaničnog početka premijerligaških utakmica bila ogromna lekcija i eto nadam se da smo je svi i naučili. Publika je sigurno očekivala i zaslužila više, ali trudićemo se da to ispravimo već u subotu” – izjavio je za naš portal Amar Hasić pa se osvrnuo na sljedećeg protivnika, ekipu Iskre:

“Iskra je pretrpjela brojne promjene i sigurno su u nezavidinijoj situaciji nego mi. Uvijek je na našim međusobnim suretima vladalo to neko sportsko nadmetanje i sigurno je da će biti i zanimljivo i izazovno. Mi sigurno imamo potencijalno bolji igrački kadar, biću neskroman, mada Iskru i igrače zaista poštujemo i ne želim da zvučim potcjenjivački, ali mi moramo da se nametnemo i tako, ali i kao domaćini. Njima je kao šef stručnog štaba stigao naš bivši trener Ermin Bajrić i on nas itekako dobro poznaje i tu je možda njihova prilika, ali mi zaista želimo pobjedu, slavlje i jedan dobar početak drugog dijela sezone. Naša publika i navijači to zaslužuju, a i nama će sigurno dobra pobjeda mnogo značiti”.

Utakmica Maglaja i Iskre na programu je u subotu sa početkom od 19h.

Postavi odgovor