Borac izvršio prozivku igrača, Marinović poručio: "Očekujem da budemo kvalitetniji"

Borac je danas izvršio prozivku za novu sezonu.

Na prozivci javnosti i igračima su se obratili predsjednik Milan Tegeltija, trener Vinko Marinović i kapiten Aleksandar Subić.

Primarni cilj ove sezone je šampionska titula. To je prioritet. Pokušaćemo da napravimo što više u Evropi ove godine, ali ulazak u grupnu fazu je planiran naredne sezone. Pokušaćemo, naravno, da i ove godine doguramo što dalje, ali realnije je očekivati da to bude sljedeće godine. Borac raspolaže ekipom i raspolagaće ekipom koja će biti najbolja u prvenstvu” – rekao je Milan Tegeltija, predsjednik FK Borac.

Igrački kadar još uvijek se kompletira, a biće novih dolazaka, ali i odlazaka iz Platonove ulice. Prvi dio pripremama naši fudbaleri odradiće u Banjaluci, a 26.juna slijedi odlazak na dvonedjeljni zlatiborski dril tokom kojeg nas čekaju utakmice sa Crvenom zvezdom, Radničkim iz Kragujevca i Jedinstvom.

Nova sezona, novi ciljevi, novi izazovi, biće dosta rada i pokušaćemo da se što bolje pripremimo. Borac ima uvijek najviše ciljeve. Očekujem da budemo kvalitetniji nego u prošloj sezoni, u kojoj smo svakako ispunili cilj plasmanom u Evropu i osvajanjem Kupa Republike Srpske.” – rekao je Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac.

Sa kapitenskom trakom oko ruke, i naredne sezone, predvodiće nas Aleksandar Subić.

Na nama je da se što bolje spremimo za izazove u Evropi, prvenstvu i kupu. Nadam se da su se svi igrači dobro odmorili i spremili, i fizički, i psihički za sve što slijedi. Najvažnije je da pripreme prođu bez povreda.” – rekao je Subić.

MeridianSportBH je juče najavio odlazak još šestorice igrača iz Borca, a upitanju su Momčilo Mrkajić, Nikola Ninković, Aleksandar Vojnović, Nedeljko Piščević, Darko Lazić i Ivan Lagundžić i oni se danas nisu našli na prozivci.

Postavi odgovor