Kodro objavio spisak Bosne i Hercegovine za mečeve protiv Lihtenštajna i Islanda

Selektor Bosne i Hercegovine Meho Kodro je na zvaničnoj pres konferenciji u prostorijama NFSBiH obznanio spisak reprezentativaca za kvalifikacione mečeve.

Meho Kodro je u avgustu postao selektor Bosne i Hercegovine po drugi put u svojoj karijeri nakon što je Savez u sporazumnom dogovoru raskinuo ugovor sa Farukom Hadžibegićem.

Sada je Kodro na zvaničnoj pres konferenciji i objavio spisak reprezentativaca za predstojeće kvalifikacione utakmice za plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj naredne godine, a isti pročitajte u nastavku teksta:

  • Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić; Adrian Leon Barišić, Jusuf Gazibegović, Hrvoje Miličević, Amar Dedić, Anel Ahmedhodžić Denis Hadžikadunić, Sead Kolašinac; Amir Hadžiahmetović, Rade Krunić, Miralem Pjanić, Sanjin Prcić, Benjamin Tahirović, Miroslav Stevanović, Adi Nalić; Ermedin Demirović, Smail Prevljak, Kenan Kodro, Said Hamulić, Nemanja Bilbija, Edin Džeko

Podsjetnika radi, spisak je objavljen za utakmice koje će Bosna i Hercegovina igrati narednog mjeseca, odnosno 8. u Zenici protiv Lihtenštajna te 11. septembra kada će gostovati Islandu.

Standings provided by Sofascore

Postavi odgovor