Ne nazire se kraj saopštenjima: Crvena zvezda Meridianbet izdala još jedno

Situacija koja je izazvala burne reakcije, kako javnosti, tako i klubova i cijele ABA lige se ne stišava, te je Crvena zvezda izdala još jedno saopštenje.

Najprije su objavljene fotografije povrede Zvezdinog igrača Stefana Lazarevića, sa tvrdnjom da mu ih je nanio košarkaš Partizana Džejms Naneli.

Nedugo zatim, pojavio se prvi snimak sporne situacije na kojem se vidi tuča ova dva igrača, ali, dodatna otežavajuća okolnost je to što se vidi da fali jedan dio snimka koji bi otkrio ko je započeo sukob.

Crvena zvezda je izdala saopštenje, zatim se oglasio Partizan , a potom je i ABA liga dala svoje mišljenje ovog nemilog događaja unutar zidova Beogradske arene.

Crvena zvezda Meridianbet potom je izdala i drugo saopštenje, a mi ga prenosimo u cjelosti:

“KK Crvena zvezda Meridianbet primoran je ponovo da se oglasi, jer su saopštenja ispostavlja se, jedini način da sprečavamo neistine kojih je sve više, i otkrivamo javnosti šta se zapravo događa!

Novi spin i saopštenje u kome se navodi da je „neko isekao minut snimka“ i to pošto je prvotimac našeg kluba Stefan Lazarević već dao izjavu policiji i nadležnim organima već spada u domen naučno fantastike!
KK Crvena zvezda Meridianbet nije već više od mesec dana korisnik usluga Beogradske Arene od utakmice četvrtfinala plej ofa ABA lige sa Studentskim Centrom?

Prvi put smo se našli u Areni posle mesec dana u nedelju, i nemamo nikakvih mogućnosti da tehnički obrađujemo bilo kakve snimke nadzornih kamera iz ove dvorane, kao što nečija mašta umišlja! Ako minut snimka nedostaje to treba da obrazloži rukovodstvo Arene i njihovo tehničko osoblje, jer je KK Crvena zvezda Meridianbet objavio kompletan snimak do koga je došao u posed, a ne „isečenu“ verziju i komad po sistemu „kako nama odgovora“!

Utakmica ova dva tima igra se večeras od 20:30h, a vidjećemo da li će sve ovo uticati na večerašnji meč.

Postavi odgovor