SAMO U MERIDIANU: Kladi se da će Edin Džeko biti najbolji strijelac Serije A

Nakon 17 kola Serije A, Edin Džeko se nalazi na sedmom mjestu liste najboljih strijelaca sa osam pogodaka. Ukoliko vjeruješ da “Dijamant” može izbiti na prvo mjesto do kraja sezone, samo MeridianBet daje mogućnost klađenja na Džeka uz odličnu kvotu 16,22.

Tokom ljeta, Edin Džeko je stigao u Inter kao zamjena za Romelu Lukakua. Mnogi su u Italiji osporavali taj potez, međutim “Dijamant” je pokazao odlične partije i drugi je najbolji strijelac “Neuroazura” u Seriji A sa osam pogodaka. Dva više je dao Lautaro Martinez.

Najbolji strijelac u Seriji A je Dušan Vlahović sa 15 golova, ali sve češće se priča o tome da bi srpski napadač mogao napustiti Fiorentinu na zimu. Iza njega je Ćiro Imobile sa 13 pogodaka, a 12 je postigao Đovani Simeone za koga takođe ima velikih interesovanje i lako bi mogao napustiti “Apenine” u januaru.

Ukoliko vjeruješ da Džeko može izbiti na vrh liste strijelaca Serije A do kraja sezone, samo MeridianBet daje tu mogućnost klađenja uz najveću kvotu na planeti16,22!!! 

Ako nemaš nalog na MeridianBet-u nema problema! Izdvoji par minuta, napravi nalog OVDJE i uzmi besplatno i bez uslova 20 KM bonusa za klađenje.

Postavi odgovor