Aleksandar Dragović: "Kapitenska traka u Crvenoj zvezdi je posebna odgovornost"

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović je prokomentarisao dosadašnji tok priprema beogradskog sastava.

Crvena zvezda se priprema za početak nove takmičarske sezone u Superligi Srbije, ali što je možda još i bitnije za nastup u grupnoj fazi Lige šampiona.

Shodno tome kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović je prokomentarisao dosadašnji tok priprema: “Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom koji je iza nas, odlično smo trenirali. Veoma brzo smo se prilagodili zahtjevima novog stručnog štaba na čelu sa Barakom Baharom, što pokazuju i rezultati. Imamo priliku da sarađujemo sa profesionalcima, koji odlično znaju svoj posao i imaju veliku želju za rad sa igračima, u takvim okolnostima kod fudbalera se javlja dodatna motivacija. Vjerujem da je ovo tek početak sjajne saradnje”rekao je Dragović pa dodao:

“Kapitenska traka u Crvenoj zvezdi je posebna odgovornost, srećan sam što su u meni prepoznali lidera. Velika je čast i privilegija biti na poziciji kapitena. Radujem se predstojećoj sezoni, koja će kao što smo to već mnogo puta ponovili biti istorijska. Direktni smo učesnici Lige šampiona i imaćemo dovoljno vremena da budemo maksimalno spremni i konkurentni u tom takmičenju. Mnogo nam znače i provjere protiv ekipa kao što su Fenerbahče i Zenit, slijedi 26. jula i utakmica sa Fiorentinom. Želimo da ove sezone naši navijači uživaju u igri Crvene zvezde, vjerujemo da ćemo ih vidjeti u velikom broju i na meču protiv italijanskog predstavnika, kako bismo na pravi način i uz njihovu neizostavnu podršku zaokružili pripremni ciklus”.

Postavi odgovor