Duljaj: "Najveće oružje TSC-a je Žarko Lazetić"

Trener Partizana Igor Duljaj kazao je pred utakmicu protiv TSC-a da oba tima igrjau napadački fudbal i da se nada će kreirati više šansi od rivala.

Duljaj je naveo da je najjače oružje TSC-a trener Žarko Lazetić.

“Vjerujem da će publika imati šta da vidi, jer i Partizan i TSC njeguju napadački fudbal. Nadam se da ćemo kreirati više šansi od rivala. Želeo bih da navijači dođu u što većem broju, za nas je bio šok kad smo ih onoliko vidjeli protiv Čukaričkog na našem stadionu. Stvarno su nam potrebni. Ne znam kako ko shvata moje riječi, ali navijači su stvarno naš vjetar, naš stit, mnogo znače ekipi. Znam da ne dolaze zbog besplatnog ulaza, već što žele kvalitetan fudbal. Samo neka dođu, imaće šta da vide, bez obzira na vremenske uslove”  –  izjavio je Duljaj i dodao:

“Ima dosta kvalitetnih pojedinaca, poput Cvetkovića, Milovanovića, Ćirkovića, Đakovca ili Đorđevića, ali je najjače oružje trener Žarko Lazetić. Ljudi u klubu ga bolje poznaju od mene, jer nisam bio u klubu dok je on radio kod nas, ali znamo njegov stil. Lazetić ne odstupa od načina igre bez obzira na protivnika, suprostavio se i ekipama u Evropi, kao i Crvenoj zvezdi, ranije sa nama”.

Utakmica je na programu sutra od 18.30h.

Postavi odgovor