Iz Gornjeg Rahića za kraj polusezone utisak da im je mjesto u Prvoj ligi FBiH: 1287 ulaznica prodatih i pohvale sa svih strana

Juče je za većinu klubova stavljena zavjesa kada je u pitanju prvi dio sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Gornji Rahić i Stupčanica su remizirali u utakmici bez golova, ali bilo je šta vidjeti juče u Gornjem Rahiću. Domaćin je prodao 1287 ulaznica za ovu utakmicu, pa se tribine bile ispunjene i po hladnom vremenu.

Uistinu želimo što više ovakvih fudbalskih priča, želimo što više sredina kao što je Gornji Rahić, ljudi koji zaista zaslužuju puno poštovanje mnogo većih sredina… Divni ljudi, divni domaćini, prelijep kompleks stadiona “Harf arena”. Hvala FK Gornji Rahić , vidimo se na proljeće da uzvratimo gostoprimstvo. Za nas je današnjom utakmicom završena jedna jako uspješna polusezona kojom trebamo svi biti zadovoljni…” – napisali su nakon utakmice iz Stupčanice.

Odgovor je stigao i iz Gornjeg Rahića.

“Hvala, Olovo! Gostima iz Olova se zahvaljujemo na maksimalnoj korektnosti te im želimo sretan povratak kući. U Gornjem Rahiću je još jednom položen ispit fer i poštenog navijanja, kako domaćih, tako i gostujućih navijača. Bravo i vidimo se na Dancu!”

Gornji Rahić je ove sezone ušao u Prvu ligu Federacije BiH, a po svemu prikazanom do sada pokazali su da im je itekako tu i mjesto.

Postavi odgovor