Hejlund nakon prekidanja crne serije: "Veoma sam srećan čovjek"

Rasmus Hejlund je u jučerašnjoj pobjedi Mančester junajted nad Aston Vilom sa 3:2 postigao svoj prvi gol u dresu “Crvenih đavola”.

Mladi 20-godišnji danski centarfor Rasmus Hejlund je na ljeto prešao iz Atalante u Mančester junajted za 64 miliona funti.

Ipak, Hejlund je do svog prvog pogotka u Premijer ligi Engleske došao tek juče u nevjerovatnom preokretu Mančester junajteda koji je nakon zaostatka od 2:0 na kraju savladao Aston Vilu, a upravo je Danac postigao trijumfalni gol što je nakon meča i prokomentarisao.

“Osjećam olakšanje nakon što sam postigao svoj prvi premijerligaški gol, ali nije kao da nisam dao do sada niti jedan. Postigao sam ih pet u Ligi šampiona. Sve u svemu, moglo se vidjeti to moje olakšanja kroz proslavu samog pogotka, koje je bilo pomiješano sa osjećam da sa postigao gol vrijedan tri boda pred svojom publikom i protiv teškog protivnika. Ja sam sada zadovoljan i srećan čovjek”rekao je Hejlund koji je do svog prvog premijerligaškog gola došao nakon 15 utakmica u elitnom rangu engleskog fudbala.

Postavi odgovor