Medvedev: "Novak je i dalje najveći svih vremena"

Ruski teniser Danil Medvedev je neposredno pred početak US Opena govorio o Novaku Đokoviću.

Rus je ka Novaku uputio velike riječi, najprije u šali da Novak neće igrati tenis poslije 45 godina, da bi potom priznao da je Đoković najveći svih vremena.

Prije nego što stane, lijepo ga je vidjeti kako igra na svakom turniru. Od, recimo, velike trojke, moja igra najbolje odgovara Novakovoj. On je i dalje vjerovatno najveći svih vremena. Sjajno je što mogu da ga namučim” – rekao je Medvedev i dodao:

Sjajno je što se vratio. Uvijek sam govorio da želim da igra na svakom turniru, posebno čak i ako u ovom trenutku izgleda super mlad. Biće jedan momenat, ne znamo kada, 45 godina, 40 godina, on će prestati. Mislim da je to realnost. Mislim da neće imati više od 45 godina ili tako nešto“.

Prisjetio se Medvedev i njihovog meča u finalu koji je bio odigran prije dvije godina, kada je Rus u tri seta bio bolji od Novaka i tako stigao do prve Gren slem titule.

“Prije dvije godine uspio sam da odigram definitivno jedan od, ako ne i najbolji meč u životu. Želim da pokušam ponovo. Đoković je u drugom dijelu žrijeba, pa ćemo vidjeti– kaže Rus.

Postavi odgovor