BUDITE U TOKU: Skinite MeridianSportBH aplikaciju i doživite novu dimenziju vijesti

Želite biti u toku sa svim domaćim, ali i svjetskim sportskim dešavanjima? Skinite MeridianSportBH aplikaciju i uživajte u najnovijim vijestima na potpuno drugačiji način.

Uz novu aplikaciju, koju možete da preuzmete OVDJE, praćenje novosti na najbrže rastućem sportskom portalu u BiH i njegovom YouTube kanalu biće još jednostavnije i lakše. Na MeridianSportBH možete pratiti izvještaje i ekskluzivne informacije sa svih utakmica Premijer lige BiH, a tu su i: najveći broj dnevnih vijesti iz drugih domaćih sportova, zanimljivi intervjui, kolumne, reportaže i analize.

Interesantim sadržajem može se pohvaliti i naš YouTube kanal, gdje su dostupne pres konferencije, te izjave trenera i fudbalera prije i poslije mečeva Premijer lige BiH. Takođe, na kanalu možete prije i nakon svakog kola Premijer lige BiH pogledati podkast, posvećen najavi i analizi svega viđenog na domaćim terenima širom BiH.

Pravi izvor informacija za sve ljubitelje domaćeg fudbala, zar ne? Nova aplikacija, koja omogućava do sada najlakše praćenje svih aktulenosti na portalu i YT kanalu, prilagođena je upravo pasioniranim zaljubeljnicima u sportska dešavanja.

Zato, ne čekajte predugo – preuzimte aplikaciju na OVOM LINKU i uplovite u potpuno novu dimenziju sportskih vijesti. Ukoliko volite da se zabavite uz sportsku prognozu ili online kazino, kladionica Meridian svim novoregistrovanim igračima, bez uslova, poklanja 30 KM bonusa doborodošlice.

Nakon što preuzmete aplikaciju, kliknete na bilo koji baner unutar aplikacije “Registruj se i uzmi besplatno 30 KM bonusa“, kreirajte nalog i bonus će kroz nekoliko minuta biti na vašem račun.

Postavi odgovor