Krupa želi u Premijer ligu BiH, najavljena i tri velika pojačanja

Fudbaleri Krupe postali su šampiona Prve lige Republike Srpske, čime su obezbijedili učešće u Premijer ligi BiH naredne godine.

Pominjala se mogućnost da oni odustanu od učešća u najvišem rangu bh. fudbala, što su učinili i prošle sezone, ali je prvi čovjek ovog kluba, Dragomir Ilić, kazao da od odustajanja neće biti ništa i da će već krenuti da se pripremaju za Premijer ligu.

Najavio je Ilić za “Sport1” da su već rezervisali termine za pripreme na Zlatiboru, a pored toga je predsjednik Krupe najavio i tri premijerligaška pojačanja. U pitanju su Jovo Lukić i Dejan Popara iz Borca te Slobodan Milanović iz Posušja.

“Mi smo već rezervisali termine za pripreme na Zlatiboru. Obavili smo i neke preliminarne razgovore oko eventualnih pojačanja. Zainteresovani smo za Jovu Lukića i Dejana Poparu iz Borca, da dođu na pozajmicu i Slobodana Milanovića iz Posušja. Njemu ističe ugovor i voljeli bi ga vidjeti u našim redovima. Predali smo sve papire za licencu i čekamo odluku Komisije za licenciranje fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Sve ostale priče nas ne zanimaju i ne interesuju” – poručio je Ilić za “Sport1“.

Posljednjih dana sve više se govorilo o tome da Krupa možda ponovo neće ući u Premijer ligu, te da će njihovo mjesto zauzeti Zvijezda 09, no prema današnjim riječima prvog čovjeka Krupe sve su manje šanse za to.

Postavi odgovor