Partizan kontaktirao Dragića: Stigao odgovor iskusnog asa

Partizan u svoje redove želi da dovede iskusnog Gorana Dragića, koji je trenutno bez kluba u NBA ligi nakon raskida ugovora sa Milvoki Baksima.

Crno-bijeli kubure sa povredama i od početka sezone je bilo jasno da im je potreban plejmejker koji će da poveže redove. Povredom Alekse Avramovića na meču protiv Cedevita Olimpije, Partizan i Željko Obradović će u nastavku sezone imati još ozbiljnijih problema na poziciji “jedinice”.

Zbog toga je Partizan kontaktirao Gorana Dragića. Kako saznaje “Sport klub”, Dragić i dalje ima želju da karijeru nastavi u NBA ligi i da u dogledno vrijeme pronađe klub te nema namjeru da se vraća u Evropu.

Tokom ljeta se Dragić takođe povezivao sa dolaskom u Partizan, ali i sa još nekoliko evropskih klubova, ali je i tada iskusni as izjavio da želi da živi u SAD-u i da nema želju da se vrati na Stari kontinent. Kako se čini, Dragić i dalje nije promijenio mišljenje vezano za to, a više puta je isticao Majami kao najveću želju, s obzirom da mu tu živi porodica.

Dragić je karijeru započeo u Geoplinu, a zatim je nastupao u Mursiji i Union Olimpiji prije nego što je 2011. godine otišao u NBA ligu gdje je nastupao za Finiks Sanse, Hjuston Roketse, Majami Hit, Toronto Reptorse, Bruklin Netse, Čikago Bulse i Milvoki Bakse.

Postavi odgovor