TIKET DANA: Četvrtak je pravi dan za uspjeh

Uz naše savjete dođite do nezaboravnog dobitka.

Meridianov tiket dana:

Fulam – Čelsi – 2

kvota: 2,20

Ukoliko nastavi sa nepovoljnim rezultatima, Gremu Poteru na klupi Čelsija dani su odbrojani. Prioritet na ovom meču je pobjeda, a “Plavci” imaju olakšavajuću okolnost jer ovaj put ne moraju van Londona. Kvalitet je na strani Čelsija, a očekuje se da to i pokažu na ovom meču i ostvare pobjedu.

Betis – Barselona – GG (Oba tima daju gol)

kvota: 1,78

Ove sezone ekipa Betisa pokazuje impresivne partije u Primeri, a ono što je od izuzetnog značaja je da su se poslije Mundijala vratili ključni fudbaleri ovog kluba koji su bili povrijeđeni. Sa druge strane ne treba trošiti riječi na ekipu Barselone koja je u svakom meču favorit. Preporuke da će oba tima dati gol na ovom meču.

Ukupna kvota: 3,98

Ukoliko nemate nalog u kladionici MeridianBet, nema problema! Registrujte se za samo par minuta i uzmite besplatno 30 KM bonusa dobrodošlice za klađenje!

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor