Pankov se oglasio nakon provedene noći u holandskom zatvoru

Fudbaler Legije iz Varšave, Radovan Pankov oglasio se otvorenim pismom po dolasku u Poljsku, a nakon što je proveo noć u holadskom zatvoru.

Radovan Pankov je poslije meča Legije protiv AZ Alkmara, optužen da je, zajedno sa saigračem, pretukao jednog radnika obezbjeđenja. Tom prilikom, pisali su tamošnji mediji, oni su mu slomili ruku u predjelu lakta i zbog toga su zadržani u pritvoru gotovo 24 sata.

On se oglasio po izlasku iz zatvora, odnosno dolasku u Poljsku.

“Želim da se zahvalim svim Legionarima, ljudima iz kluba i našem hrabrom i ponosnom vlasniku i predsjedniku Darijušu Mioduskom. Sada sam još srećniji što sam izabrao ovaj klub, jer promoviše iste vrijednosti koje ja propagiram: čast, dostojanstvo, ponos i porodicu” – istakao je Pankov i dodao:

“Želim da se posebno zahvalim premijeru Republike Poljske Mateušu Moravjeckom, koji je stao iza nas i pokazao da je hrabar, častan i drag čovjek, kao i svi Poljaci koji uspješno sebe predstavljaju širom svijeta. Sve do juče imao sam jednu kuću, onu u Srbiji, ali od sada smatram Varšavu i Poljskom mojim drugim domom. Moja porodica i ja ovo nikada nećemo zaboraviti”.

Postavi odgovor