(VIDEO) Urnebesno: Golmana gađali grudvama, sudija morao prekinuti meč Lige konferencija

Helsinki je u petom kolu grupne faze Lige konferencija sinoć sinoć na svom terenu dočekao Aberdin, a početkom drugog poluvremena viđena je urnebesna situacija.

U Finskoj je prethodnih dana napadao snijeg, pa je tako i stadion u Helsinkiju bio obavijen snježnim pokrivačem. Uoči meča su morali da očiste travnjak, a veće količine snijega završile su ispod tribine gdje su bili smješteni gostujući navijači Aberdina.

Naravno, oni su to iskoristili, pa su na početku drugog poluvremena odlučili da se malo i zabave te su počeli da bacaju grudve prema golmanu domaće ekipe, Nikiju Maenpi, čime su htjeli i dodatno da ga dekoncentrišu u finišu utakmice, s obzirom da je u tom trenutku rezultat na semaforu glasio 2:1 za Helsinki.

Ipak, čini se da su malo pretjerali, pa je glavni sudija meča morao da reaguje te je odlučio da prekine meč na nekoliko minuta, pošto su konstantno letjele grudve prema golmanu Helsinkija, ali i prema ostalim igračima domaćeg tima.

Možda je baš zahvaljujući njima Aberdin uspio da izjednači na 2:2 nekoliko minuta kasnije, što je bio na kraju i konačan rezultat.

Kako je to izgledala ova urnebesna situacija, možete pogledati u nastavku.

Postavi odgovor