Italijano bijesan zbog poteza Džeke: "Nikad se ne svađam sa sudijama, ali moram istaći ovo"

Fudbaleri Intera savladali su, u meču o kom će se još dugo pričati, sa 4:3 ekipu Fiorentine u 11. kolu Serije A.

Trener Fiorentine, Vinćenco Italijano, bio je bijesan nakon utakmice, jer smatra da su arbitri pogriješili što nisu svirali faul Edina Džeke nad Nikolom Milenkovićem u akciji koja je prethodila pogotku Henrika Mihtarijana u 94. minutu za 4:3 i veliko slavlje “Nerazura”.

“Ne znam šta da kažem. Opet smo primili izuzetno sporan gol, i to deset sekundi do kraja meča. Ovo nije prvi put da gubimo na ovakav način. Ponavljam, Džeko je napravio faul nad Nikolom Milenkovićem. Nikola je stajao čvrsto, Džeko ga je gurnuo i čak je povukao njegov dres. Nikad se ne svađam sa sudijama, ali moram istaći da smo izgubili mnogo bodova na isti način. Ovo večeras čak nije ni sporna odluka, ne bi bilo ništa sporno da je sudija Valeri jednostavno svirao faul. Džeko je odgurnuo Milenkovića i povukao ga za dres. To su činjenice” – smatra Italijano.

Inter je ovom pobjedom došao do svog 21. boda u Seriji A čime su se približili prvoplasiranom Napoliju na samo pet bodova manje, ali uz utakmicu više. Fiorentina, s druge strane, već četiri utakmice ne zna za pobjedu, a sa ukupno 10 osvojenih bodova se nalaze tek na 13. poziciji.

Postavi odgovor