Tegeltija: "Borac će imati najbolju ekipu u Premijer ligi BiH"

Predsjednik banjalučkog Borca, Milan Tegeltija, oglasio se ponovo na “Twitteru” govoreći o negativnoj atmosferi koju navijači prave na internetu.

Milan Tegeltija je tom prilikom kazao da je to “zabijanje noža u leđa klubu” te istakao da će Borac obaviti uspješan prelazni rok i imati nalbolju ekipu u Premijer ligi BiH.

“Onaj ko navija za Borac, u prelaznom roku kada klub nastupa na svjetskom tržištu fudbalera govoriti loše o svom klubu je zabijanje noža u leđa klubu. No na stranu sve to, FK Borac će obaviti uspješan prelazni rok i imati najbolju ekipu u PL BIH.

Pri tom se predstavljaju kao veliki navijači Borca iako mu tako nanose štetu. Na stranu činjenica što iznose potpuno netačne stvari kako se u Borcu ne isplaćuju plate itd, iako FK Borac nema dug prema nijednom bivšem i sadašnjem igraču i isplatio je plate za maj 2023.

U Borcu baš kao i u politici u BL postoji jedan broj onih koji svojim mračenjem i negativnom pričom o Borcu po mrežama i forumima (koje fudbaleri čitaju), svjesno ili nesvjesno otežavaju položaj kluba u pregovorima i praveći pritisak dižu cijene igračima sa kojima se pregovara” – napisao je Tegeltija na “Twitteru“.

Postavi odgovor