Umičević bijesan zbog crne garniture Borčevih dresova

Bivši predsjednih Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine te bivši član rukometne sekcije Borca, Marinko Umičević, oglasio se nakon poraza Banjalučana od Željezničara na otvaranju Premijer lige BiH.

Borac je poražen rezultatom 2:0, a pored negativnog ishoda Marinko Umičević je klubu zamjerio što nosi crnu garnituru dresova jer to, po njemu, nije u skladu sa tradicijom Banjalučana.

“Veliki sam navijač Borca u svim sportovima, pogotovo u fudbalu i rukometu, ali rekao sam kad god Borac bude igrao u onim crnim dresovima, dabogda izgubio. I pored velike ljubavi prema Borcu i njegovim crvenom-plavim bojama nema razloga da se igra u crnim dresovima, a znamo na šta je asocijacija i crna uniforma. Borac je radnički klub, doduše sad ne znam, kad vidim one crne dresove naježim se i rekao sam sam sebi kad god bude igrao u crnim dresovima dabogda izgubili, pa makar ispali iz lige. Protestujem protiv crnih dresova, pored plavo-crvene boje. Pa ako mora neka bude i bijela, ali crna nikad!” – poručio je Umičević.

Postavi odgovor