Pomoćni trener Denvera o Jokiću: "Upozorio bih ljude da na to obrate pažnju"

Rajan Sanders, asistent Majka Melouna u Denver Nagetsima, govorio je o Nikoli Jokiću.

Istakao je Rajan Sanders koliko je Nikola Jokić nevjerovatan igrač i koliko se trudi kako na utakmicama, tako i na treningu.

“O njemu mogu neprekidno da pričam, nevjerovatno koliko može naporno da radi i koliko se trudi kada god bude na parketu. Njegov pristup, požrtvovanost, sve što radi na terenu radi da bi pobijedio. Kada god ga pogledaš jednostavno poželiš i ti da radiš sa njim, a on hoće da radi za sve druge koji su uključeni. On predvodi primjerom i sve što radi je u maniru pobjednika, sjajnog saigrača što je najbolja stvar koju sam ikada vidio.

“Ako mladi igrači ne obraćaju pažnju na njega, trebalo bi, on je sjajna osoba, a ne samo košarkaš. Možemo da pričamo o segmentima dodavanja, pregledu igre, radu nogu na niskom postu i kako otvara prostor saigračima po čemu je najbolji u košarci. On odlično postavlja blokove, a i bolji je defanzivac nego šo se priča. Upozorio bih ljude da na to obrate pažnju” – rekao je Sanders.

Podsjećamo da je Denver sa 4:0 počistio Lejkerse u finalu Zapada i sada ih u velikom NBA finalu čeka duel protiv boljeg iz meča Boston Seltiksi – Majami Hit.

Postavi odgovor