Nalić: "Nije jednostavno biti Sloboda u ovoj ligi, svima smo na meti"

Šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić je dao svoj osvrt na trijumf protiv Zvijezde iz Gradačca.

Sloboda je u nedjelju na svom “Tušnju” sa minimalnih 1:0 savladala Zvijezdu, a upravo je taj duel prokomentarisao trener domaćih Zlatan Nalić.

“Nisam upisao bodove ranije, rekao sam da će ova utakmica biti teža nego protiv Stupčanice. U ovoj utakmici bilo je poluvrijeme se najvećim brojem individualnih grešaka od kako treniram ekipu, a naš protivnik je bio jako dobra ekipa, dobro su stojali na terenu i imali su motiv koji se posebno ističe kada igrate protiv Slobode”rekao je Nalić, te dodao.

Nije jednostavno biti Sloboda u ovoj ligi, svima smo na meti, ponosni smo na to. Druga polusezona nije isti pritisak kao prva polusezona. Ima još dosta utakmica da se odigra, a mi nastavljamo raditi prema našem planu kako bi što prije ostvarili svoj cilj.

Mi imamo dosta napadača, moram početi ranije davati golove, ako to ne uradimo uvlači se nervoza što se dalo primijetiti u naše protekle dvije utakmice. Ipak do kraja smo uspjeli zabiti golove što nam danas uveliko znači, posebno pred utakmicu u Olovu”.

Samo u Meridianu! Od sada, utakmice Prve lige FBiH dostupne su u singlu! Igraj i navijaj za svoj lokalni klub!

Tablice omogućuje Sofascore

Postavi odgovor