Željezničar: "Dolazi nam atraktivni Borac, ne očekujemo ništa manje od pune Grbavice"

Fudbalski klub Željezničar se oglasio na zvaničnom Facebook profilu nakon eliminacije iz Evrope.

U objavi Plavih s Grbavice se navodi:

“Dragi Željovci, završen je naš ovogodišnji evropski put na koji svi zajedno možemo biti ponosni. U proteklih nekoliko godina prebrodili smo mnoge probleme, turbulencije i Plava lokomotiva se vratila na pravi kolosijek. Nagrada za trud svih nas bile su dvije evropske utakmice na Grbavici na kojima smo pokazali šta znači fanatična atmosfera bez ijednog incidenta. To potvrđuju sve fotografije i video zapisi koji su preplavili medije u BiH, regionu, ali i u Evropi. Brojne su pohvale od klubova, sportskih radnika, javnih ličnosti, predstavnika UEFA-e i sve pomenuto nam daje još veći motiv da nastavimo rasti u svakom segmentu Kluba.

Svim navijačima smo neizmjerno zahvalni, baš kao i igračima i stručnom štabu koji su dali više od maksimuma da Željo ostvari što bolji rezultat. Pokazali smo šta znači mentalitet Želje – borba do zadnje minute, podrška ekipi kod negativnog rezultat i vjera u tim jer kako slogan kaže “Protivnici, trofeji, slava, rezultati, na Grbavici se Željo iz drugih razloga prati!

Naše druženje, naša borba i naš način življenja Željezničara nastavlja se već za sedam dana kada na Grbavici počinje nova sezona Premijer lige BiH. U goste nam dolazi atraktivan protivnik, banjalučki Borac i ne očekujemo ništa manje od pune Grbavice. Susret Željezničar – Borac igra se u subotu s početkom od 20:45 sati. Vidimo se na našoj Grbavici!”

Postavi odgovor