Dean Klafurić: "Želimo se od navijača oprostiti u nizu u kom se nalazimo"

Šef stručnog štaba Veleža Dean Klafurić je na pres konferenciji najavio utakmicu protiv Igmana.

Velež će u okviru posljednjeg kola jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostiti Igman, te je ovaj duel najavio trener domaćih Dean Klafurić.

“Došli smo do posljednjeg kola jesenjeg dijela prvenstva. Želimo to završiti u ovom nizu u kojem jesmo trenutno i oprostiti se od naših navijača do proljeća, da zajednički dođemo do pobjede protiv Igmana. Ovim putem pozivam sve navijače da dođu na utakmicu u što većem broju, da se zajedno radujemo toj utakmici i da na toj utakmici budemo kao jedno, te da pokušamo doći do pobjede koja bi nam jako puno značila za nastavak prvenstva”rekao je Klafurić te dodao:

“Rezultati Igmana u posljednje vrijeme možda nisu u skladu sa kvalitetom igrača. Znamo da su opasni iz kontranapada, imali smo utakmicu sa njima u gostima na njihovom terenu i koja nije bila lagana za nas. Pamtimo ih iz te utakmice, kao što smo ih analizirali i sada. Mi ćemo se pripremiti za tu utakmicu kao i za svaku drugu. Uzet ćemo u obzir njihove prednosti, ali isto tako, pokušat ćemo iskoristiti njihove mane, a najviše ćemo biti fokusirani na sebe i na našu partiju, odnosno pristup koji je jako bitan u ovoj utakmici”.

Standings provided by Sofascore

Postavi odgovor