Bahar: "Kada smo u presingu možemo da postignemo gol protiv svake ekipe"

Trener Crvene zvezde Barak Bahar istakao je pred meč protiv Lajpciga u četvrtom kolu Lige šampiona da su vidjeli u Njemačkoj da kada igraju presing mogu postići gol protiv svake ekipe. 

Bahar je kazao da moraju popraviti igru u defanzivi.

“Svaka utakmica je važna, od početka do kraja. Situacija je takva da vjerujem u tim, ne plašim se. Izaćićemo da igramo našu igru, kao što je smo igrali i u Njemačkoj kada nismo odustajali. Lajpcig je dobar tima, ima brze igrače, ali mi ćemo se boriti. Moramo da se zajedno branimo, da ne ostavljamo prostor Lajpcigu. Takođe, da popravimo igru u defanzivu. Neophodno je da napravimo pravi balans” – naveo je Bahar i dodao:

“Nikad ne igram na remi, već na pobjedu. To DNK Zvezde, isto i mene. Prošla utakmica je pokazala da možemo da napravimo puno stvari protiv Lajpciga, kada smo u presingu možemo da postignemo gol protiv svake ekipe. Biće drugačije da se igra pred navijačima. Pričao sam sa igračima poslije utakmice, moraju da pokažu više srčanosti i vatre na terenu. Navijači su došli sa dobrom namjerom, protiv Radnika smo pokazali dobar stav i nadam se da ćemo tako da nastavimo”.

Utakmica između Crvene zvezde i Lajpciga na programu je sutra od 21h.

Postavi odgovor