Trener Gorice: "Ovakav gol se ne prima ni u seoskim ligama"

Trener hrvatskog prvoligaša Gorice Željko Sopić na interesantan način prokomentarisao je poraz svoje ekipe kod Varaždina. 

Gorica je danas do 87. minute imala 1:1 protiv Varaždina i prilike za zabiti drugi, ali naposljetku je izgubila nakon drugog pogotka Frana Brodića. Turopoljci su tako ostali zamrznuti na minus šest u odnosu na pretposljednji Šibenik, a trener Željko Sopić nije bio nimalo zadovoljan viđenim.

“Mislim da smo po prikazanome trebali više uzeti, ali to je fudbal. Lopta je okrugla, nismo zabili svoje šanse, imali smo ih otprilike pet. Nismo mi baš Dinamo pa dođemo u Varaždin i stvorimo pet-šansi i zabijemo jedan gol i to na silu. Imali smo nekih problema, u principu sam znao da će u drugom biti problem. Neke igrače smo ostavili na klupi, neki su igrali od prve minute, ali kad uđeš u kabinu na poluvremenu znaš da će biti problema. Iz jedne takve situacije Varaždin je uspio poentirati za 1:0. Napravili smo neke zamjene, malo se presložili, pokušali sve prema naprijed, zabili gol, nakon toga mislim da smo trebali… Mislim. Ma nije uopšte bitno što ja mislim. Nismo zabili gol i to je to” – rekao je, pa tim ironično prokomentarisao posljdenji gol na utakmici: 

“Mislim da se to ne događa ni u seoskim ligama”. 

Postavi odgovor