Kašćelan: "Od početka sezone imamo mnogo kadrovskih problema"

Trener košarkaša Borca Zoran Kašćelan istakao je za “Mondo” da su s obzirom na sve manje ambicije u ovoj sezoni, ali ističe da će se maksimalno boriti za što bolji plasman. 

Na trećem balonu ABA 2 lige Borac je imao poraz od Vojvodine i pobjedu na timom TFT iz Skoplja.

“Mislim da je realan rezultat, igrati protiv Vojvodine, koja je možda i najbolja ekipa u ABA 2 ligi, bio je veliki izazov za nas. Od početka sezone je poznato da imamo mnogo kadrovskih problema, da nam nedostaje puno igrača. Praktično nijednu utakmicu od početka sezone nismo igrali u punom sastavu i kad se tu doda da nam je i Radoš Šešlija nedostajao u duelu protiv Vojvodine, mislim da smo odigrali jedan konkretan meč i da smo pokazali čvrstu odbranu koja nas krasi tokom cijele sezone” – kazao je Kašćelan i dodao:

„U drugom duelu prioritet je bila pobjeda, dva različita poluvremena. Izuzetno sam zadovoljan kako smo izgledali u prvom dijelu, u drugom nismo bili na nivou. Ekipa TFT-a ima dobre napadače prije svega, mi smo popustili u odbrani i došli do toga da od gotovog umalo napravimo veresiju. Mislim da smo zasluženo pobijedili i vjerujem da smo do sada. Što se tiče ABA 2 lige, pobijedili na svakoj utakmici u kojoj smo bili favoriti”.

On je naveo da s obzirom na manji budžet i ambicije su manje.

“Uvijek ističemo da su ove sezone velike promjene u ekipi, manji budžet, a samim tim i manje ambicije u poređenju sa prošlom. Mi ćemo da se trudimo da ostvarimo što više pobjeda u ABA 2 ligi te da osiguramo plasman u Ligu 6 i završnicu prvenstva BiH” – rekao je Kašćelan.

Borac je trenutno šesti u ABA 2 ligi sa tri pobjede i četiri poraza, dok je u Ligi Bosne i Hercegovine trenutno peti sa šest pobjeda i pet poraza.

Postavi odgovor