Predragović: "Potrudićemo se da iskoristimo istorijsku šansu"

Vezni fudbaler Sloge Meridian Fedor Predragović je najavio utakmicu revanš susreta polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Zrinjskog.

Zrinjski će biti domaćin Slogi Meridian u revanš susretu najmasovnijeg takmičenja Bosne i Hercegovine, te je očekivanja od tog duela istakao i igrač gostujuće ekipe Fedor Predragović.

“Očekuje nas revanš susret polufinala Kupa Bosne i Hercegovine i jedna teška, zahtjevna utakmica. Svi znamo da je Zrinjski jedna odlična ekipa, pogotovo po rezultatima iz posljednje dvije do tri sezone. Mi ćemo sigurno dati sve od sebe da prođemo u finale. Što se tiče atmosfere u svlačionici i izostanaka mojih saigrača zbog povreda, kao što je trener Vlado Jagodić rekao, koga nema bez njega se može i mora, ali je ona bila i malo poljuljana zbog lošijih rezultata u proteklih par mečeva. Sada smo se svi podigli, dobro smo radili zadnja dva dana, osvježili smo se i potrudićemo se da iskoristimo tu istorijsku šansu i uđemo u finale. Ulog je zaista veliki”rekao je Predragović.

Podsjetnika radi, prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sloge Meridian u Modriči je završena sa 0:0.

Što se tiče revanša, isti je zakazan da počne sutra od 18h na terenu stadiona “Pod Bijelim brijegom” u Mostaru.

Postavi odgovor