Vlahović: "Jedva sam čekao da dođem, igranje na Svjetskom prvenstvu za Srbiju je ispunjenje sna"

Fudbaler reprezentacije Srbije Dušan Vlahović istakao je da je jedva čekao da dođe na okupljanje nacionalnog tima, jer je ranije imao problema s povredama.

Igrač Juventusa je istakao da će biti lijepo što će djeca biti na tribinama u meču sa Švedskom.

“Jedva sam čekao da dođem. Nisam bio dugo tu imao sam fizičke probleme, a sada sam spreman i srećan što sam ovdje. Jedva čekam da krenu utakmice. Značiće svima. Uvijek je lijepo kad imaš podršku i za nas je bitno da kada dođemo da igramo za reprezentaciju imamo podršku što većeg broja ljudi. Mislim da su to oni prepoznali, da dajemo sve od sebe i da imamo prepoznatljiv stil i da svaku utakmicu idemo na pobjedu. Mislim da je svima uživanje da gledaju kad igra reprezentacija i svi smo srećni što je to tako. Mislim da je jako lijepa stvar što će dijeca doći da gledaju utakmicu jer mislim da su oni najiskreniji, najradosniji” – kazao je Vlahović i dodao:

“Sigurno da je Aleksandar Mitrović naš najbolji strijelac svih vremena. Ne razmišljam o obaranju njegovog rekorda. Prije svega što je još rano, a onda jer mi to zaista nije važno. Bitno mi je samo da mi kao ekipa pravimo dobre rezultate. I da bude sve uvijek u najboljem redu. Što više reprezentacija pobjeđuje i što su rezultati pozitivniji, to je bolje za sve nas.

Ja sam tu u službi ekipe i ako nekad jednog dana dođe do toga i sigurno je da ću probati da uradim nešto, ali nije mi prioritet. Igranje za Srbiju na Svjetskom prvenstvu je ostvarenje mojih snova. Sigurno je da djeca koja igraju fudbal maštaju o tome. Sve što dođe nakon toga je gratis. Idemo u Katar, svaku utakmicu po pobjedu pa šta bude biće”.

Utakmica sa Švedskom na programu je u nedjelju od 20.45h.

Postavi odgovor