Dragana Svitlica: ''Žao mi je što pehar nije ostao u Banjaluci''

Košarkašice banjalučkih Orlova nisu uspjele na svom parketu odbraniti trofej u Ligi Bosne i Hercegovine, pošto su u odlučujućoj utakmici poražene od sarajevskog Plej Ofa.

Trener Banjalučanki, Dragana Svitlica, istakla je da joj je žao zbog toga što pehar nije i ove godine ostao u Banjaluci.

”Mislim da cijelu finalnu seriju nismo bili na svom nivou i da smo igrali ispod očekivanja. Ovo što smo uspjeli da izvučemo ‘majstoricu’ u Banjaluci, nismo uspjeli rezultatski da opravdamo. Žao mi je što pehar nije ostao u Banjaluci. Čestitam ekipi Plej Ofa što su odradili svoj posao, a na nama ostaje da napravimo rezime cijele sezone i da vidimo gdje smo napravile greške koje su nas koštale ove finalne serije.

Ja svakako čestitam svojim igračima na cjelokupnoj sezoni, a mislim da su napravile puno toga. Imati tri pehara u svojim vitrinama mislim da je veliki uspjeh, a pogotovo to treće mjesto u WABA ligi. Ostaje nam žao zbog drugog mjesta u domaćoj ligi, ali svakako je i ovo dobar rezultat za ovu ekipu” – kazala je Svitlica nakon utakmice.

Sve vijesti u vezi sa bosanskohercegovačkom košarkom u narednom periodu ćete moći pronaći na našoj “Facebook” stranici pod imenom “BH Košarka”.

Postavi odgovor